O nás

01.05.2023

O našem týmu: D-led, dlouholetý hráč v oblasti LED displejů, uvádí svůj nový webový portál. Tým D-led je složen z mladých, ale zkušených profesionálů, kteří přinášejí revoluční řešení v oblasti LED displejů pro všechny druhy akcí. Naše široké spektrum služeb zahrnuje:

O našich službách: Naše mise je poskytovat kvalitní a profesionální služby v oblasti LED displejů. Díky letům zkušeností a praxe víme, jak důležité je věnovat pozornost detailům a být připraveni na všechny možné scénáře. V D-led se zaměřujeme na:

O našem novém webu: Náš nový web www.velkoplosneled.cz slouží jako interaktivní platforma pro naše služby a produkty. Zde najdete:

Web byl vytvořen ve spolupráci se společností StudioMC a Akademií umělé inteligence, která pomohla připravit a publikovat veškerý obsah. Výsledek? Kompletně funkční a profesionální web, který nás jen posiluje v naší práci. Díky této spolupráci jsme schopni poskytnout komplexní služby na jednom místě a ušetřit našim zákazníkům čas a úsilí. Tuto formu spolupráce můžeme jen doporučit.

S D-led a StudioMC máte vše, co potřebujete pro úspěšnou akci s LED displeji. Inovace a odbornost jdou ruku v ruce, a my jsme tady, abychom vám ukázali, jak mohou tyto dva prvky spolu úžasně fungovat.

Čtěte více

hp0

hp0

-->